Bemutatkozó

Patrik a nevem. Magyar vagyok. 30 felett járok már, szóval felnőtt, öreg és nem vagyok már menő. 🙂

Egyébként, 1978 December 8-n a Nyilas jegyében születtem,  úgyhogy eléggé filozofikus alkat vagyok. Szeretek mélyen belemenni a dolgokba és mindent tudni valamiről. Ezért van, hogy néha elég sokáig tart dolgokat befejezni.

Úgy 1984 körül, amikor 6 éves voltam kezdtem le számítógépeket használni “programozás játék” céljából :), úgyhogy elég nehéz leírni, hogy mit jelentenek a számítógépek nekem. Már mindenhez használtam gépeket. Írtam rajtuk zenét, csináltam grafikákat, 3D-s modellező programot írtam, amikor 16 éves voltam és a tanár még meg is engedte, hogy lógjak óráról, sőt igazolta is őket, mivelhogy a jövőm szempontjából jót cselekedtem. Húúúú, hogyan lehet egy tanár ilyen kedves??? Ezzel ellentétben viszont kaptam már 5 alá is általánosban, amikor is a BASIC “new” utasítás kellett elmagyarázni és a memória törlése helyett azt mondtam, hogy csak az első 3 byte-ot törli a $1000-ás hexadecimális memória címen, mert a bizonyos byte-ok visszaállítása után a parancs kiadása után visszakaphatjuk a programunkat. Nyilván ez már hekkelésnek számított és ezért kaptam a “rossz” jegyet. Szóval légy óvatos. Ha mélyen nézel a dolgokba, néha jól jársz, de járhatsz rosszabbul is! Azóta? Hááát… Informatikai tervező lettem. Mi más lehetne? Ugyan…

Nos, amit még a számítógépek mellett nagyon szeretek, az az egészségesség. Általában a sportok, futás, úszás, atlétika. Egészséges étkezés, Sushi és jó erőben lenni.

Szeretek énekelni és azt hiszem nemsokára meg fogok házasodni és gyerekeim lesznek, mert most van ez a lány, akit annyira szeretek és olyan aranyos…

Mindazonáltal, nagyon szabad lelkületű ember vagyok, nem rasszista, nem szexista, szóval senkivel nincsen semmi bajom, aki épp nem direkt baszogat.

Az erő legyen veled!

Leave a Reply